Vad är trendigt just nu?

Vad är trendigt just nu?

En vanlig fundering är vilka trender som egentligen är populära för tillfället och vilka trender man ska följa. Är det egentligen en god idé att hänga med i alla trender eller bör man bara hänga med i dem man tycker om? Just nu är det till exempelvis djurmönster på kappor som är mycket populärt. Även helfärgade dressar med djurmönster ligger på modet. Dessutom har flerfärgade plagg i starka färger börjat att intressera många människor och man ser allt fler av dem. Allt handlar idag om att göra ett starkt intryck och att våga synas. Även hattar har börjat att komma tillbaka i modet och man ser både kvinnor och män bära dem allt mer.

Många upplever att modet idag är otydligt. Det är helt enkelt så många olika modetrender som pågår på en och samma gång att det kan vara svårt att peka ut vad som faktiskt är mode, vad som är trendigt och vem som har koll eller inte. Detta skapar fantastiska möjligheter för den som vill experimentera med sin klädstil. De finns knappt några rätt eller fel när det kommer till mode och därför kan du experimentera med din egen stil för att skapa ett eget statement. Många väljer att kombinera stilar hej-vilt för att komma fram till den egna personliga stilen. Under denna period i modet är det definitivt rätt tid för att experimentera. Det finns knappt någonting alls som är fel att bära och oavsett om du vill bära djurmönster, stark fuchsia, eller helsvart kommer du att se otroligt modemedveten ut på gatan. Faktum är att ju mer man vågar när det kommer till dagens stil, desto mer modemedveten kommer man att se ut.

Det har dessutom blivit otroligt trendig att shoppa på second hand. Allt fler väljer att ta en titt i second hand butiker för att hitta unika plagg och exemplar av kläder som inte alla har. Detta är en bra trend som dessutom är bra för miljön och du kan ofta hitta riktigt fina kläder som är i nyskick. En del är från 70 talet medan andra är från 2019. Det gör att du verkligen kan fynda och hitta något som verkligen uttrycker din personliga stil och som ingen annan kan få tag på.