3 tips för att klä dig snyggt med liten plånbok

3 tips för att klä dig snyggt med liten plånbok

I dessa coronatider är det många av oss som måste hålla lite extra i plånboken. Samtidigt vill vi klä oss snyggt och skönt, särskilt under sommaren. Här kommer tre tips på hur du kan klä dig snyggt med liten plånbok.

1. Rensa och sälj

För att få extra pengar bör du först kolla igenom vad du har i din garderob och som du inte använder. Det är lätt att köpa på sig kläder, särskilt på rea, som man sedan aldrig använder. Lägg fram alla kläder som du har på sängen. De kläder som du inte använt under det senaste året bör du titta extra på. Det är alltid bra att ha fina kläder till bröllop, begravningar och fester, självklart ska du inte sälja dem. Även kläder som du inte har använt på grund av vädret, men de mörka jeansen vars fickor du inte gillar eller tröjan som hängt på galgen i två års tid? Sälj dem. Gå också igenom dina smycken. Har du guldsmycken som du inte använder kan du sälja ditt guld till diamantbrev och snart ha mer pengar på fickan. Du kan tjäna mycket pengar på att sälja dina kläder, skor och smycken.

2. Handla begagnat

På samma sätt som du har kläder hängande i din garderob som du inte har använt, gäller det också andra. Vad gör det att en annan person använt jeansen tre gånger eller att de snygga skorna är använda på tre bröllop? Att köpa begagnat på second hand, gynnar både miljön och din plånbok.

3. Rea och utförsäljningar

Du kan tjäna mycket på att leta efter rea och utförsäljningar. Det är dock viktigt att du bara handlar de kläder som du verkligen behöver och inte handlar för att det är billigt.