Hoodien är det perfekta plagget

Hoodien är det perfekta plagget

Det nya hemmaplagget för män är helt klart huvtröjan, även kallad hoodie. Det finns många snygga modeller och hoodie för herr är helt klart ett trendplagg som är här för att stanna. En huvtröja får gärna vara lite stor i passformen och ska absolut inte sitta för tight. På våren och hösten kan du bära en tunnare långtröja under och använda huvtröjan som ett ytterplagg. Bara för att huvtröjan är ett klassiskt hemmaplagg betyder det inte att du bara kan bära den hemma. Du kan styla den med olika byxor och skor och bära den även på stan. Du kan med fördel ha flera olika hoodies i garderoben, du kan aldrig få för många. Du kan bära en huvtröja till jeans eller shorts. När det är varmt kan det vara snyggt att knyta hoodien över axlarna. Det finns hoodies med eller utan dragkedja, köp en av varje så slipper du välja.

Andra trendiga plagg för män 2021

Andra modeplagg som du kan satsa på i sommar är en överskjorta och en safarijacka. Det är två mångsidiga plagg som både kan få dig att se avslappnad och väldigt städad och korrekt ut. Överskjortan är populär på grund av sin mångsidighet. Traditionellt bär du en överskjorta över en tröja men den går att bära över skjorta och slips också. Ett annat nyckelplagg för sommaren är helt klart pikétröjan. Det är ett klassiskt plagg som du kan hitta i flera modeller och i olika tyger. Du kan bära en pikétröja under en överskjorta. Till stranden kan du bära en pikétröja i frottétyg som ger dig den perfekta strandlooken. Dressade shorts syns också mycket i sommar. Satsa på ett par shorts med frontveck och slag i beige, mörkblått eller olivgrönt. Det är färger som alltid funkar. Linnebyxor är också ett typiskt sommarplagg som alltid funkar oavsett trender.

Sommarens modefärger

Några färger som är trendiga under sommaren är helt klart jordiga färger. De dominerar just nu. Skalan går från naturvitt till mörka nyanser av brunt och skogsgrönt. Det finns många plagg på marknaden i dessa färger. Jordiga färger är också väldigt lätta och enkla att kombinera med andra färger för en snygg helhet. Under sommaren är även pastellfärger heta. Du kan ha pastellfärger på typiska sommarplagg som t-shirts, shorts eller badkläder.