Så startar du ett modemärke redan idag

Så startar du ett modemärke redan idag

Drömmer du om ett eget klädmärke? Du kan faktiskt starta ett modeföretag redan idag. Börja i det lilla redan nu, och bygg upp det allt eftersom.

Tryck t-shirts

Det absolut enklaste sättet att starta ett klädmärke är genom att du trycker profilkläder och säljer. Låt oss säga att du har designat ett par jättesnygga bilder eller kommit på några riktigt coola texter som skulle göra sig väldigt bra på en t-shirt. Eller så har du en idé och anlitar en designer. Du kan ju lätt anlita en designer för några hundralappar på fiverr. Du behöver också komma på ett bra namn på ditt företag. Sedan trycker du upp t-shirts, hoodies och andra kläder som du säljer på din YouTubekanal, blogg och webbshop. Det är ett smart sätt för dig som verkligen vill komma igång med ditt företag nu och få känna att du är en del av modebranschen. Vänd dig till Medtryck för att trycka t shirt, hoodies, väskor eller läppcerat. Du har hundratals profilprodukter att välja mellan. Uppfyll drömmen.

Bygga upp ditt varumärke

Det tar tid att bygga upp ett modemärke. Men det viktigaste är faktiskt bara att sätta igång. Om du redan har en YouTubekanal eller är aktiv på sociala medier är det också jättesmart att utveckla ditt varumärke genom att sälja snygga kläder. På din YouTubekanal bär du naturligtvis dina kläder i dina filmer. Du kan också trycka upp muggar och andra produkter som du kan sälja. För att bygga upp ett varumärke måste du satsa på en kombination av kvalitet och närvaro. Och även om din dröm är att designa egna klänningar en dag, så kommer snygga t-shirts med coola tryck vara ett mycket effektivt sätt att bygga upp ditt varumärke på. Och börja tjäna pengar.

Sätt igång

Du kan starta ditt modeföretag redan idag. Du behöver inte ha en stor investeringskostnad. Börja med att trycka upp 40 stycken t-shirts och 20 hoodies. När du sedan skickar kläderna till dina kunder är det smart om du också kan lägga ner en gratisprodukt i paketet. Genom att du paketerar och skickar själv kan du göra allting mycket snyggare och mer personligt, än om du anlitar ett stort logistikföretag som fraktar och trycker dina tröjor. Slå in kläderna på ett snyggt sätt. Skriva ett personligt kort som följer med varje klädesplagg. Lägg sedan även ner en liten passande pryl i paketet. Det kan vara ett läppcerat eller en chokladkaka med din logga på. Eller überklassikern muggen. Ett tips är att skapa en riktigt schysst logga som du har på kläderna. Loggan ska naturligtvis inte vara stor, utan se sådär skönt klassisk ut. Sedan är det smart om du kommer på en stil som du håller dig till när du börjar skapa trycka dina kläder. Det kan vara söta djur med glasögon eller Stockholm Skyline.