Sminktrender 2021 för olika stilar

Sminktrender 2021 för olika stilar

Modetrender kommer och går och det gäller även sminktrender. Nya produkter, appliceringstekniker och färger dyker upp med jämna mellanrum. Med hjälp av sociala medier sprids sminktrenderna som en löpeld. Här kan du läsa mer om sminktrenderna 2021 och hur du bäst bär dem.

Den naturliga vardagssminkningen

Den starkaste sminktrenden är den perfekta naturliga sminkningen. Den motsvarar den klassiska T-shirten eller den vita skjortan i garderoben. Det är den sminkning som fungerar i alla situationer och som får dig att känna dig fräsch. Nyckeln för att uppnå den här trendiga sminkningen är vårdande hudvårdsprodukter och några få utvalda sminkprodukter. Med en bra hudvårdsrutin med effektiva ingredienser får den naturliga huden vara i fokus och du behöver färre täckande basprodukter.

Finska Lumene använder sig av nordiska ingredienser för att skapa effektiva hudvårds- och sminkprodukter som förstärker hudens naturliga styrka. Med produkter som Lähde Arctic Dew Quenching Aqua Serum och Harmonia Nutri-Recharging Intense Moisturizer är det ett passande hudvårdsmärke för det kalla nordiska klimatet. Med återfuktande och stärkande produkter ges huden balans och en naturlig lyster. Lumene har även ett starkt hållbarhetstänk och använder många naturliga ingredienser, återanvändbara tillbehör och miljöcertifierad plast. Det är helt i linje med den rådande hållbarhetstrenden där även skönhetsindustrin måste minska sin miljöpåverkan. Hos parfym.se hittar du ett stort utbud av prisvärda produkter från Lumene och andra märken. Utöver hudvårdsprodukterna finns det även många populära sminkprodukter som passar utmärkt för att skapa den naturliga sminkningen till vardags.

Ta ut svängarna på festen

När du ska på fest kan du med fördel testa de lite mer vågade sminktrenderna. Guldiga ögonskuggor, körsbärsfärgat läppstift och mycket glow. Eller varför inte våga sig på sotade ögon à la 70-tal? Festen är det perfekta tillfället att prova på trenderna som du tycker är lite för mycket för vardagen. Smink med strukturer, glitter och glans passar perfekt till festblåsan och klackarna.

Somriga färger till semesterklänningen

På våren och sommaren är det kul att leka med färger. Även om du föredrar den naturliga looken kan du addera lite färg när solen börjar titta fram på vårkanten. Korall är vårens och sommarens modetrend när det kommer till sminkpaletten. Ett korallfärgat läppstift eller läppglans är passar utmärkt till semesterklänningen. Även ögonskugga eller rouge i den nyansen är fint mot solbränd hud.

Romantisk sminkning till dejten

Om du ska på dejt kan du med fördel prova på den romantiska sminktrenden med blommiga nyanser och pudriga texturer. Rosiga kinder som påminner om en blomsterträdgård är helt rätt. För ett extra trendigt resultat bör rouge i pastellrosa nyanser appliceras mitt på kinden och upp mot ögonen för ett draperat resultat. Testa gärna med ett krämrouge för ett mer naturligt reslutat.